Get a site

Brownies al cioccolato

I brownies al cioccolato sono per antonomasia americani. Gli americani sanno come portare dolci da forno sul tavolo della famiglia.

I brownies sono una parte molto particolare della cucina americana e molte persone hanno le loro ricette e preferenze per la consistenza. Tuttavia, molti concordano sul fatto che il brownie dovrebbe essere leggermente incrinato nella parte superiore, morbido e appiccicoso all’interno. Dovrebbe essere come una torta confusa!

La pastella si monta in 15 minuti o meno e devi solo sporcare una ciotola!

CACAO
Il cacao in polvere è ciò che dà a questi brownies il loro gusto al cioccolato. Mi piace usare il cacao in polvere 100% non zuccherato quando faccio i brownies, perché dà il sapore di cioccolato più intenso. È la pura essenza del cioccolato, senza aggiunta di dolcificanti o grassi. Nulla ostacola il suo sapore ricco e complesso.

Poiché il cacao in polvere è l’ingrediente principale, usa la cacao in polvere della migliore qualità su cui puoi mettere le mani. Farà davvero la differenza nel risultato finale!

Brownies al cioccolato – 16

  • 112 g di burro
  • 200 g di zucchero bianco
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia
  • 45 g di cacao amaro in polvere
  • 65 g di farina per tutti gli usi
  • 1/4 cucchiaino di sale
  • 1/4 cucchiaino di lievito in polvere
  1. Preriscaldare il forno a 175 gradi C.
  2. Ungere e infarinare una padella quadrata di 20 cm.
  3. In una pentola capiente a fuoco lento, sciogli il burro.
  4. Togliere dal fuoco e aggiungere zucchero, uova e 1 cucchiaino di vaniglia. Sbattere il cacao, la farina, il sale e il lievito.
  5. Distribuire la pastella nella padella preparata.
  6. Cuocere in forno preriscaldato per 25-30 minuti. Non cuocere troppo.

Published by thebigdreamfactory

My name is Susie Evans-Ardovini and I created The Big Dream Factory. I was born in the UK and have been a chef and restauranteur for over 30 years. During this time I have also lived in France and Italy where I visited many beautiful places and met many wonderful people. I am particularly impressed with the Italian way of life and their approach to food. Many families work extremely hard to grow and produce their own salumi, cheese, wine and olive oil which means that they have a wealth of knowledge and experience, most of which has been handed down through countless generations. It is no different in the kitchen. Nearly all foods served at an Italian table have been gathered from someones garden or field, and is then served alongside homemade, pasta, gnocchi, and countless dishes that could not be recounted in this tiny space since each family's knowledge is unique ... well, you can only imagine. I have walked Rome, climbed to the top of the Vatican, seen Milan, Venice, the Cinque Terre, climbed mountains, walked The Path of the Gods, wandered the great city of Napoli, lived on the little Island of Ponza and gathered a pile of friends, family and photographs as well as invalueable experience along the way. I became a new immigrant to the U.S.A on December 15th, 2013. With the support of many great friends and a passion (bordering on obsession), I am here in search of the American Dream and to bring you the natural flavours and vibrant colours of Italy. All my pasta, gnocchi and biscotti are made by hand just as I saw Italians do in homes and good restaurants all over Italy, every day and sometimes, twice a day. I hope you enjoy my creations and invite you to share your comments, photographs and recipes with me on Facebook or Twitter. In return I of course, will share beautiful Italy with you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.