Spaghetti pomodorini e scamorza – Tomato and scamorza cheese spaghetti

Spaghetti pomodorini e scamorza , veloci golosi e cremosi !
Tomato and scamorza cheese spaghetti, creamy and tasty!

Spaghetti pomodoro e scamorza
Spaghetti pomodoro e scamorza

Ingredienti per 2 persone
1/2 gambo di sedano
1 scalogno
15 pomodorini
80 gr di scamorza
Olio evo

Ingredients for 2 people
1 shallot
Half celery
15 small tomatoes
80gr scamorza cheese
Olive oil

Preparazione
Mettere a bollire l acqua per la pasta
In una padella far soffriggere lo scalogno e il sedano con due cucchiai di olio evo .
Tagliare i pomodorini a metà e aggiungerli
Cuocere 10 minuti circa coperti .
Con un mixer tritare finemente la scamorza .
Quando il sugo di pomodorini Sara pronto aggiungere la scamorza , e dopo 1 minuto la pasta al dente . Far mantecare con un mestolo di acqua

Cook the pasta in boiling water. Sauté sallot and celery in a pan with olive oil. Cut the tomatoes in a half and add them to the pan, cooking for about 10 minutes. Cut finely the scamorza cheese, then add it to the tomato sauce. After about a minute, when the cheese melts, put the pasta in the pan and let it cook for another minute.