Butter, mint and lime borage dumplings
Borage dumplings are from Liguria, I’m not giving you the dumplings recipe but an original way to give them an unique flavour
Per 2 persone
250 gr di ravioli di borragine
100 gr di burro
Zest di 1 lime
10 pinoli
10 foglie di menta
Ingredients for 2 people
250gr borage dumplings (or any kind vegetable dumplings)
100gr butter
1 lime zest
10 pine nuts
10 mint leaves
Mettere a bollire l acqua aggiungere 1 cucchiaio di olio di oliva .
In una padella mettere il burro e far prendere colore stando attenti a non bruciarlo . Spegnere aggiungere la menta tritata finemente .
In una altra padella tostare i pinoli e tenerli da parte .
Scolare i ravioli direttamente nella pentola con il
Burro e la menta aggiungere le zest del lime e i pinoli .
Cook dumplings in boiling water with 1 tbsp olive oil.
In a pan, sauté the butter (be careful not to burn it), turn off the heat and add chopped mint.
Toast the pine nuts.
Flavour the dumplings with butter, add lime zest and pine nuts before serving.