La frittata al forno può essere un’ottima base per antipasto sfizioso, è veloce e pratica, perché si cuoce da sé lasciandoti libero di riparare altre cose. I miei ospiti la adorano.
- CucinaItaliana
Ingredienti
Strumenti
Passaggi
Ingredienti per 6 persone:
5 uova
sale
3 cucchiai latte
prezzemolo o erba cipollina tritata
due fette prosciutto cotto
1 mozzarella
Ricettario:
sbattete le uova con sale, prezzemolo e latte. Versate il composto in una teglia e fatela cuocere in forno a 180 per 10-15 minuti. Quando è cotta, tagliarla a quadretti e mettete a ogni pezzo prosciutto e mozzarella. Potete servirlo freddo o scaldarlo leggermente.
The omelette can be an excellent base for a tasty appetizer, it is fast and practical, because it cooks itself leaving you free to repair other things. My guests love it. Ingredients for 6 people: 5 eggs sale 3 tablespoons of milk chopped parsley or chives two slices of cooked ham 1 mozzarella Cookbook: beat the eggs with salt, parsley and milk. Pour the mixture into a pan and cook in the oven at 180 for 10-15 minutes. When it is cooked, cut it into squares and put ham and mozzarella on each piece. You can serve it cold or warm it slightly.
Dosi variate per porzioni