crispy Cinta Senese fillet

Cinta Senese fillet with Valdarno tarese crunchy Tuscan scents traditional dish love for our land simple to prepare, Cinta pancetta or tarese fillet harness the fillet with bacon salt pepper just enough to pass it in the pan for about 3 armed per part until it becomes crispy after which pass it in a ventilated oven with a 55 ° core probe put the phono at 180 already hot bake the fillet when it is ready to accompany the fillet with roasted potatoes sautéed fennel apples with cinnamon chickpea puree to you your fantasy your love for the kitchen not at the borders so indulge yourself as you want … your chef luca borghini

 

  • Preparazione: Ora
  • Cottura: Giorno
  • Difficoltà: Molto facile
  • Porzioni: 1
  • Costo: Molto economico

Preparazione

  1. crispy Cinta Senese fillet

Note

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About inpuntadcoltello

Medaglia d'oro presso il ristorante il faro. Premio biennale, premio accademico eno gastronimico il gusto del mediterraneo . Riconoscimento prestigioso ,come premio qualita della citta di arezzo per 7 anni consecutivi. Riconoscimento prestigioso come miglior chef della toscana rilasciato da Carlo Re. Diploma come miglior intagliatore rilasciato dal maestro docente Momo Hasbun. Risconoscimento e recensione rilasciata dal giornalista Marco bellettani di chefilandia. Recensione del giornalista marco botti sul settimanale di Arezzo.

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