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Quiche ricotta e spinaci

Ho fatto la Quiche ricotta e spinaci perchè avevo voglia di qualcosa di rustico da mangiare con gli amici, ma nello stesso tempo volevo qualcosa di diverso dalla solita pizza.

Quiche di ricotta e spinaci
  • Preparazione: 30 Minuti
  • Cottura: 25 Minuti
  • Difficoltà: Bassa
  • Porzioni: 1 quiche
  • Costo: Basso

Ingredienti

  • q.b. Noce moscata
  • 1 rotolo Pasta Sfoglia
  • 250 g Ricotta
  • 2 dadi – 400 g circa Spinaci congelati
  • 2 Uova

Preparazione

    1. Bake the spinach by knocking the dice for 10 minutes in water that already bubbles for 10 minutes, put them in a crumpled crunchy to drain them well by using a spoon and break them.
    2. In a bowl, beat the eggs and then put the ricotta cheese, a large sprinkling of nutmeg.
    3. Mix the compound, then combine the spinach and complete by creating a homogeneous dough.
    4. Spread the pasta in a pan, leaving it in its baking sheet.
    5. Buckle the dough with a fork and sprinkle the spinach mixture, roll the edges. I would recommend barking it to cook it well beneath it.
    6. Bake preheated oven at 180 ° for 25 minutes.
    7. Back, let it cool and serve.

Note

Spero che questa ricetta vi sia piaciuta e vi aspetto per la prossima. Se volete seguirmi mi trovate anche su Giovanna in cucina.

9 Risposte a “Quiche ricotta e spinaci”

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