Gnocchi con wurstel

Gnocchi con wurstel

Gnocchi con wurstel

Gnocchi con wurstel

Ingredienti:

300 gr di patate del Fucino
150 gr di farina
12 mini wurstel light Morgante
1 uovo
sale, pepe

Procedimento

1. Lessare le patate già sbucciate e tagliate a pezzettoni in acqua salata, schiacciarle e farle raffreddare.

2. Tagliare i wurstel a rondelle.

3. Setacciare la farina su un piano di lavoro, fare la fontana con le patate schiacciate oramai fredde e aggiungiamo il wurstel, l’uovo ed un pizzico di pepe.

4. Impastare fino a formare un composto omogeneo ed iniziamo a creare dei cordoncini da cui tagliare i nostri gnocchi.

5. Metterli a cuocere in abbondante acqua salata, come inizieranno a salire in superficie prelevarli con un mestolo forato e condirli con un sugo semplice che faccia risaltare il sapore di questi gnocchi.

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Gnocchi with sausage

Gnocchi con wurstel

Gnocchi with sausage

ingredients:

300 grams of potatoes
150 grams of flour
12 mini frankfurters light Morgante
1 egg
salt and pepper

proceedings:

1. Boil the potatoes already peeled and cut into large pieces in salt water, mash them and let them cool.

2. Cut the sausage into rounds.

3. Sift the flour on a work surface, make a fountain with the mashed potatoes cold and now we add the sausage, egg and a pinch of pepper.

4. Knead to form a homogeneous mixture and begin to create strings from which cut our dumplings.

5. Put them to cook in salted water, as will begin to rise to the surface remove with a slotted spoon and serve with a simple sauce to bring out the flavor of these dumplings.

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