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Linguine di rucola, aglio e limone

arugula garlic lemon linguineLinguine di rucola, aglio e limone: Oggi abbiamo iniziato presto il nostro lavoro in cucina, abbiamo preparato un vassoio di biscotti da portare al mercato del sabato. Abbiamo poi fatto le nostre linguine di rucola, aglio e limone, fatte in casa.

Ci sono un sacco di prodotti biologici al mercato e ci piace portare i nostri biscotti fatti in casa da noi, muffin e pasta fatta a mano a coloro che vengono a comprare. Il mercato che ho trovato qui in Florida e’ molto familiare come quello Italiano.

Sabato scorso siamo tornati a casa con un piccolo fascio di rucola biologica, l’abbiamo usata per fare un impasto per linguine. Qui a The Big Dream Factory abbiamo sviluppato diversi tipi di paste, anche quella fatta con rucola agio e limone. Vi spiego come la faccio.

arugula puree

  • Al fine di garantire che il sapore fresco della rucola sia gradevole facciamo una purea concentrata di rucola ed aglio aggiungendo un po di sale.
  • Questa purea va aggiunta alla pasta all’uovo con un paio di cucchiai di succo di limone.
  • Mescolare tutto per alcuni minuti prima di inserire l’impasto nella macchina che darà poi il formato della pasta desiderata, in questo caso: Linguine.

Linguine fatte in casa di rucola, aglio e limone

 

  • Una volta che le linguine si saranno asciutte abbiamo bisogno di testarle. Noi cuciniamo ed assaggiamo ogni tipo di pasta che facciamo perché ce bisogno di modificare per migliorare.
  • Un po di melanzane e salsa di pomodoro, prosciutto e rucola fresca e voilà! Il piatto e’ pronto.

arugula linguine 2

 

 

Published by thebigdreamfactory

My name is Susie Evans-Ardovini and I created The Big Dream Factory. I was born in the UK and have been a chef and restauranteur for over 30 years. During this time I have also lived in France and Italy where I visited many beautiful places and met many wonderful people. I am particularly impressed with the Italian way of life and their approach to food. Many families work extremely hard to grow and produce their own salumi, cheese, wine and olive oil which means that they have a wealth of knowledge and experience, most of which has been handed down through countless generations. It is no different in the kitchen. Nearly all foods served at an Italian table have been gathered from someones garden or field, and is then served alongside homemade, pasta, gnocchi, and countless dishes that could not be recounted in this tiny space since each family's knowledge is unique ... well, you can only imagine. I have walked Rome, climbed to the top of the Vatican, seen Milan, Venice, the Cinque Terre, climbed mountains, walked The Path of the Gods, wandered the great city of Napoli, lived on the little Island of Ponza and gathered a pile of friends, family and photographs as well as invalueable experience along the way. I became a new immigrant to the U.S.A on December 15th, 2013. With the support of many great friends and a passion (bordering on obsession), I am here in search of the American Dream and to bring you the natural flavours and vibrant colours of Italy. All my pasta, gnocchi and biscotti are made by hand just as I saw Italians do in homes and good restaurants all over Italy, every day and sometimes, twice a day. I hope you enjoy my creations and invite you to share your comments, photographs and recipes with me on Facebook or Twitter. In return I of course, will share beautiful Italy with you.

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