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Capelli d’angelo fatta in casa con aneto fresco

dill angel hair cream cheese tomato spring onionCapelli d’angelo fatta in casa con aneto fresco: Tutti I giorni della settimana cerchiamo nuovi formati di pasta fresca per il nostro mercato. Una varietà che preferiscono sono I capelli d’angelo fatti in casa con aneto fresco. Si preferisce usare erbe fresche per I nostri prodotti. Le erbe fresche garantiscono il sapore e l’aroma giusto alla pasta anche dopo la cottura.

L’aneto fresco e’ una delle erbe più aromatiche che noi usiamo. Per prima cosa prendiamo l’aneto fresco lo mettiamo in un robot da cucina e lo riduciamo in purea, lo aggiungiamo all’impasto della pasta.

aneto fresco

Recentemente abbiamo potuto utilizzare la farina proveniente dall’Italia, prima stavamo usando la farina americana, ce una grande differenza nella consistenza della nuova farina, cosi tiriamo fuori la vera pasta Italiana che ha stupito anche noi!

Dopo ogni impasto la pasta viene essiccata e noi riusciamo a vedere I miglioramenti che si fanno. Adesso siamo in grado di usare ingredienti semplici e tutto questo ci aiuta a migliorare il sapore della pasta senza mascherarne il sapore.

Ingredienti per 2 – 3:

  • 250 gr di nostro pasta capelli d’angelo con aneto fresco
  • 75 gr di crema di formaggio Philadelphia a temperatura ambiente
  • 1 piccolo pomodoro tagliato a dadini,
  • 2 cipollotti, tritate finemente
  • 2 cucchiai di olio extra vergine di oliva

Capelli d'angelo con aneto fresco

  1. Cuocere la pasta al dente. Nel caso dei nostri capelli d’angelo, è pronto quando l’acqua torna a bollire.
  2. Preparare un piatto con il formaggio, pomodoro e cipolla.
  3. Scolare la pasta e aggiungere agli altri ingredienti e girare con cura per unire.

Published by thebigdreamfactory

My name is Susie Evans-Ardovini and I created The Big Dream Factory. I was born in the UK and have been a chef and restauranteur for over 30 years. During this time I have also lived in France and Italy where I visited many beautiful places and met many wonderful people. I am particularly impressed with the Italian way of life and their approach to food. Many families work extremely hard to grow and produce their own salumi, cheese, wine and olive oil which means that they have a wealth of knowledge and experience, most of which has been handed down through countless generations. It is no different in the kitchen. Nearly all foods served at an Italian table have been gathered from someones garden or field, and is then served alongside homemade, pasta, gnocchi, and countless dishes that could not be recounted in this tiny space since each family's knowledge is unique ... well, you can only imagine. I have walked Rome, climbed to the top of the Vatican, seen Milan, Venice, the Cinque Terre, climbed mountains, walked The Path of the Gods, wandered the great city of Napoli, lived on the little Island of Ponza and gathered a pile of friends, family and photographs as well as invalueable experience along the way. I became a new immigrant to the U.S.A on December 15th, 2013. With the support of many great friends and a passion (bordering on obsession), I am here in search of the American Dream and to bring you the natural flavours and vibrant colours of Italy. All my pasta, gnocchi and biscotti are made by hand just as I saw Italians do in homes and good restaurants all over Italy, every day and sometimes, twice a day. I hope you enjoy my creations and invite you to share your comments, photographs and recipes with me on Facebook or Twitter. In return I of course, will share beautiful Italy with you.

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