Paste veloci

                                                             
                                                                                       PASTA CON CIME DI RAPA
Ingredienti (x 4 persone):
-cime di rapa qb.;
-aglio,olio evo,paprika;
-sale;
-pasta fresca preferibile.
Procedimento:
1.Pulire le cime di rapa tenendo la parta interna dove c’e’ il fiore e le foglie piu’ piccole e tenere.
2.Mettere il tutto in acqua bollete salata.
3.Appena l’acqua bolle buttare la pasta preferibile le orecchiette fresche.
4.Mettere in una padella aglio e olio,far rosolare, mettere la paprika.
5.Scolare con la schiumarola le orecchiette e saltare in padella,servire calde.
 

Be Sociable, Share!

2 pensieri su “Paste veloci”

  1. You really make it appear so easy together with your presentation but I in finding this matter to be actually one thing that I think I might never understand. It seems too complicated and extremely large for me. I am looking forward for your next put up, I’ll attempt to get the hang of it!

    1. Hello.
      Thanks for the comment.
      The recipes are all already on my blog ‘try from me if you follow the dosage will assure a good result.
      They are very simple.
      At the most ‘soon I will put new recipes on other vegetables.
      Continue to follow me.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *


*