Liza’s Bananutella Caramelizada

crepes banane e nutella

banane 1 e mezza
burro 1 cucchiaio
zucchero di canna scuro 2 cucchiai
cannella 1/4 cucchiaino
vaniglia 1/4 cucchiaino
acqua 1/8 di tazza
sale 1/8 di tazza
pepe bianco
Nutella

Procedimento:
Far bollire tutti gli ingredienti 3-5 minuti fino caramellare, quando c’è un po’ di liquido rimasto nella padella (se trovate avete bisogno di un po’ più di acqua, è sufficiente aggiungere un po ‘di acqua calda). L’aroma ti dice quando è caramellato.
Stendere la Nutella oltre la metà della crepes, e coprire con alcune delle banane caramellate. Ripiegare a ventaglio, poi piatto esso. Versare i restanti banane e salsa sul crepe.

Liza’s Bananutella Caramelizada

1 ½ bananas
1 Tablespoon butter
2 Tablespoons dark brown sugar
1/4 tsp cinnamon
1/4 tsp vanilla
1/4 cup water
Salt to taste
Dash white pepper

Boil all ingredients about 3-5 minutes until caramelized, when there is a little liquid remaining in the pan (if you find you need a bit more water, simply add a little hot water). The aroma tells you when it is finished.
Spread Italian Nutella over half of the crepe, and cover with some of the caramelized bananas. Fold over like a fan, then plate it. Pour the remaining bananas and sauce over the crepe.

Global Crepes & Local Shakes
1309 S. 9th Street
Phila., PA 19147
(610) 986-2000

liza

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